Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2019 ημέρα Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2019-2020 στο ημερήσιο Γυμνάσιο Θέρμου, παρουσία του Δημάρχου κ. Κωσταντάρα Σπυρίδων, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, και σύσσωμη της δημοτικής αρχής, του αρχηγού της αντιπολίτευσης κ, Κασόλα Θεόδωρου, των ιερέων της περιοχής Θέρμου, τον Αστυνομικό Διευθυντή Θέρμου κ. Δούκα Πέτρο, τον Διευθυντή του σχολείου κ. Καραγεώργο Απόστολο, Εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Κοσμά, του Δημάρχου Θέρμου κ. Κωσταντάρα Σπυρίδων, των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Θέρμου, που έλαβαν μέρος για τον εορτασμό και την λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Παρασκευής, για την επέτειο 100 χρόνων του θαύματος της απαλλαγής της θανατηφόρου γρίπης στις 20-11-1918. Το σχολείο μας συμμετείχε ενεργά με την υποδοχή της εικόνας στην διασταύρωση Μάνδρας στην θέση (βελέικα), και με πομπή έως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως τις Θεοτόκου, όπου εψάλη δεητική παράκληση.

17ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Στις 7 Απριλίου 2019 και ώρα 10:30 στην κεντρική πλατεία Θέρμου, διεξήχθη το καταξιωμένο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών των σχολείων τις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας, με την έμπρακτη υποστήριξη του Δήμου Θέρμου.

Το Γυμνάσιο Θέρμου συμμετείχε με το πολιτιστικό πρόγραμμα που είχαν αναλάβει οι εκπαιδευτικοί Γεωμπρέ Βασιλική ΠΕ05 και η Ταμπάση Αλεξάνδρα ΠΕ01 με 15 μαθητές /τριες .